tirsdag den 11. juni 2013

Nu med hus og have!

Der har været stille her i hjørnet, men det skyldes primært, at der bestemt ikke er stille ude i virkeligheden!

Vi har overtaget et hus 1. maj! Timingen kunne jo ikke være bedre, da solen jo nærmest har skinnet lige siden.


Det er et ret stort hus, og der skal gøres RIGTIG meget. Indtil videre har vi (dvs. min mand) lavet nyt køkken, og så kommer resten hen ad vejen i takt med at vi få tid og råd til at sætte i stand.


Mine forældre har været og hjælpe og havde en masse krydderurter og en smuk vintønde med; det står og pynter i indkørslen.


Haven nyder godt af det smukke vejr, og der skyder hele tiden nye blomster frem - jeg må vist ønske mig en havebog; de seneste 13 år i lejlighed har ikke rigtig forberedt mig på havelivets glæder!

Vi er rigtig glade for huset og jeg er helt særligt glad for haven! Det er så fantastisk at kunne gå direkte i haven, når jeg har hentet vores lille dreng i dagplejen.

Og på den front er der også sket en del; vi venter endnu en lille dreng i slutningen af september, så med hus, have, snart to børn og to travle jobs er der nok at se til. :)

6 kommentarer:

 1. Rigtigt meget tillykke med det hele!
  Hilsner fra Astrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Vi er også meget glade (og lige lidt overvældede...)

   Slet
 2. I har haft travlt! (Og tillykke med den kommende lillebror - dejligt)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi har rigtig travlt. Det bliver spændende med lillebror! :)

   Slet
 3. Tillykke med hus og have - og en ny lillebror :-) Det er dejligt at kunne gå ud, og at have fået en ny have, hvor man skal til at opdage, hvad der kommer op af jorden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det er meget spændende - jeg ville bare ønske, at jeg var lidt bedre til at skelne ukrudt fra ønskede planter... Det kommer forhåbentlig! :)

   Slet

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...