torsdag den 27. oktober 2011

Babybukser - Sy selv!

Nu har jeg endelig fået syet noget på overlockeren!!


Et par ballonbukser til barnet!

Mønstret er fra Minikrea og jeg syntes ikke, det var videre pædagogisk. Jeg købte kun mønstret for at have noget at klippe efter da jeg har lavet så mange bukser, at jeg ikke har brug for en vejledning (hvis der er nogen, der har brug for en vejledning laver jeg den gerne; også til alm. symaskine). Hvis jeg var nybegynder ville jeg nok være blevet lidt forvirret over det. Men pyt nu med det - det er jo meget simpelt med sådan et par babybukser, ikke mindst fordi recipienten ikke har nogen holdning til udseendet.

Fløjl fra Stof2000 og jersey fra en lokal stofbutik hos mine forældre.  Der er en løbegang med elastik forneden. Næste gang jeg kaster mig over at lave bukser til ham med jersey for oven vil jeg sørge for at købe noget lidt stivere/mindre elastisk.


Bemærk lige ugletrøjen - den er godt nok stadig for stor, men det tager vi ikke så tungt. Han har også fået de strikkede babysko på - de er til gengæld snart for små! Det tog ikke mange minutter at lave bukserne og de blev egentlig meget fine. Jeg skal lige lære at bruge overlockeren; det er meget anderledes end en almindelig symaskine. Så det er jo lidt sjovt i sig selv.

Sutteholderne er også lige på trapperne - hvis bare barnet ville acceptere at blive lagt ned så jeg havde mere end venstre hånd fri! :)

17 kommentarer:

 1. Han er SÅ sød. Og bukserne er bare så fine.

  SvarSlet
 2. Hvor ser han skøn ud. Jeg kender det med kun at have en hånd til rådighed! Har du prøvet med en slynge? Jeg har prøvet det en enkelt gang, og det virkede fantastisk. Alberte faldt i søvn, og jeg fik vasket op! Nu skal jeg bare lære at få hende installeret uden kærestens hjælp.

  SvarSlet
 3. Jeg har overvejet så meget frem og tilbage med det med slynge, også fordi knægten kun vil falde i søvn når han bliver vugget i vores arme (forholdsvis anstrengende med 4 kg dødvægt i halve-hele timer), men jeg har ikke fået gjort noget ved det. Til gengæld har vi lånt en skråstol, som han er glad for i kortere perioder, så på den måde kan jeg lige nå fx at hænge vasketøj op, men han kan jo ikke sidde i den så længe.

  Er det en strækvikle, du har eller en fastvikle med ringe?

  SvarSlet
 4. Det er en strækvikle. Jeg skal ikke kunne sige, hvad der er bedst, har kun prøvet den.

  SvarSlet
 5. Hej, jeg vil da mægtig gerne have den opskrift på bukser til alm symaskine hvis dit tilbud stadig står ved magt?

  stinna_sn@hotmail.com

  Mvh. Kommende mor der er HELT ny ved en symaskine :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stinna,

   Der kommer en diy snart.

   KH

   Slet
 6. Hvor er de fine de bukser, jeg venter barn til september og er ved at kaste mig ud i lidt gør-det-selv projekter og vil forsøge at sy et par bukser. Så jeg vil også rigtig gerne have den opskrift på bukser til alm symaskine, hvis det er muligt?

  dana_arnika@hotmail.com

  Mange hilsner, Dana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dana,

   tak! Der kommer en diy snart.

   KH

   Slet
 7. Hejsa,

  hvis du har den opskrift til alm symaskine er jeg også meget interesseret! Og i øvrigt en lækker hjemmeside, tak for alle de gode ideer :-)

  Rebekka

  beckneer@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa,

   Tak! :)

   Der kommer en diy snart. :)

   KH

   Slet
 8. Hvor er de søde! Glæder mig til mønsteret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - regner med, at jeg får lavet en diy i den kommende uge.

   Slet
 9. Ihh hvor er de fine.. jeg vil også gerne bede om en opskrift til alm. symaskine.

  Lise.d.s@hotmail.com

  Tak!:)

  SvarSlet
 10. Hejsa
  De er godt nok fine, jeg vil meget gerne have en opskrift til alm symaskine.

  Louisefjordgaard@gmail.com

  Tak ;0)

  SvarSlet
 11. Halløjsa

  Sikke fine bukser og en lækker lille mand :) Jeg skal være mor til sommer og e færdig med speciale lige om lidt, så jeg kunne godt bruge noget at rive i :)

  Send gerne opskrift på tinastens@gmail.com

  Tak for en fin blog

  SvarSlet

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...