tirsdag den 13. marts 2012

Starten på tæppet

Jeg har syet 1/5 af sekskanterne til barnevognstæppet og jeg synes, det bliver SÅ fint!


Og så blev jeg for nylig mindet om de gode ting ved at blogge! I fredags brugte jeg FIRE timer på at ri 67 sekskanter på papstykker. Og jeg hader at ri. Men i en kommentar blev jeg gjort opmærksom på det her:

En stoflimstift, som er vandopløselig. I dag limede jeg så 67 nye stofstykker på pap. Det tog en time. De kan købes på Patchworkgaarden, som på alle måder kan anbefales: billig porto og virkelig hurtig levering.

4 kommentarer:

 1. Wow, hurra og hvor er du god! Wow - fordi det ser vildt godt ud! Hurra - fordi du har givet tippet med limstiften videre! Kh, M

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det ér faktisk sjovt at sy patchwork. Og barnet bliver helt pacificeret af at kigge på alle farverne, så det kunne ikke være meget bedre... :)

   Slet
 2. Jeg er glad for, at du kunne bruge tippet :-) Og hold nu op hvor bliver tæppet flot! Det er nogle rigtig fine farver. Jeg har også fået taget et ordentligt ryk med mit tæppe - man bliver helt bidt af det, når det rigtigt begynder at tage form :-)
  Luise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne jeg da SÅ meget - det var virkelig "work smarter, not harder".

   Jeg er også blevet rigtig bidt af det og har lidt svært ved at slippe det og gå i gang med alle de andre ting, jeg burde lave... :)

   Slet

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...