fredag den 25. maj 2012

Hjemme igen

Så er vi tilbage fra vores USA eventyr. Det omfattede 5000 km i en autocamper gennem ni stater, fem nationalparker, utallige bleer, fantastiske vandreture og helt uforglemmelige oplevelser.

Og alle jer, der får kreaabstinenser på flyture kan jeg glæde med, at jeg har haft min Addi Turbo metalrundpind, 25 cm Knitpro træ-jumperpinde, strømpepinde og en plasticrundpind med i carry on uden problemer.

Hvorfor jeg havde alt det skrammel med ombord sammen med baby? Optimisme. Og fordi barnet er en sand globetrotter, opførte han sig eksemplarisk og jeg kunne strikke. Både i flyet og her i Las Vegas (det satte sine begrænsninger på kasinobesøgene, at vi havde barn med!!)

Trøjen skrider fint fremad, nu er jeg snart fremme ved ærmegabene!

Nu hvor vi er hjemme igen, begynder mit arbejde selvfølgelig igen. Og jeg har rigtigt travlt, så hvis jeg overhovedet skal nå at lave noget, bliver jeg nødt til at blogge mindre (eller slet ikke?) om det. Så frekvensen af indlæg stiger ikke lige foreløbig. Jeg håber, der er nogen der hænger på, ellers er det jo ikke så meget ved at blogge! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...