Intet nytår uden kransekage, så det blev det også til!
Fondantroser og -raket. Og hermed bevis på, at vores ovn er temmeligt ujævn med fordelingen af varmluft - ret irriterende!
|
Foto: gernerskonditori.dk |
Jeg ELSKER kransekage og drømmer om at lave et overflødighedshorn til vores bryllup til sommer...
sikken nogle fine sko :-)
SvarSletEr misundelig på alle, der har ovne, der kan mere end bare at varme fra bunden. Sidevarme, grill-funktion, varmluft. Mit kransekagetårn smagte skønt, men var lidt blegt på siderne og toppen og lidt vel mørkt i bunden af ringene. Åh, en skønne dag skal der en seriøs ovn ind i et køkken, der er mit.
SvarSlet(Og kransekagen - og nytårskagen - ser i øvrigt lækre ud)
Tak skal du have! Vores ovn er nu ikke noget at råbe hurra for - men den kan dog mere end at varme fra bunden. Et tip til at få mere gyldne ringe: Pensl dem med æggeblomme.
Slet