tirsdag den 3. januar 2012

Kransekagetårn

Intet nytår uden kransekage, så det blev det også til!


Fondantroser og -raket. Og hermed bevis på, at vores ovn er temmeligt ujævn med fordelingen af varmluft - ret irriterende!

Foto: gernerskonditori.dk







Jeg ELSKER kransekage og drømmer om at lave et overflødighedshorn til vores bryllup til sommer...

3 kommentarer:

  1. Er misundelig på alle, der har ovne, der kan mere end bare at varme fra bunden. Sidevarme, grill-funktion, varmluft. Mit kransekagetårn smagte skønt, men var lidt blegt på siderne og toppen og lidt vel mørkt i bunden af ringene. Åh, en skønne dag skal der en seriøs ovn ind i et køkken, der er mit.
    (Og kransekagen - og nytårskagen - ser i øvrigt lækre ud)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have! Vores ovn er nu ikke noget at råbe hurra for - men den kan dog mere end at varme fra bunden. Et tip til at få mere gyldne ringe: Pensl dem med æggeblomme.

      Slet

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...