Det er mit første forsøg ud i buttercream, og manner, hvor smager det bare GODT! Hvid chokolade, smør og flormelis - what's not to love??
Chokolade muffins:
12-18 stk
- 200 g mel
- 50 g smeltet, afkølet smør
- 150 g sukker
- 50 g kakao
- 2 tsk bagepulver
- 50 g hakket, mørk chokolade
- 2½ dl mælk
- 2 æg
Pisk æg og sukker til det er luftigt og skummende. Bland mel, kakao og bagepulver. Vend skiftevis tørvarer, mælk, smør og chokolade i dejen. Fordeles i muffinsforme.
Bages 12-20 min afhængig af størrelsen ved 180 g varmluft.
Hvid chokolade frosting:
Ummenummenum siger jeg bare. Og så prøver jeg jo altå at holde mig alt for meget fra sukker og så kommer du med sådan et indlæg. Tsk tsk ;)
SvarSletMan arbejder jo på at se bedre ud i det grønne tøj du ved ;)
Kh
Mhh hvor ser de lækre ud! Spiste I dem alle, eller der der monstro en enkelt til overs til i morgen? ;)
SvarSletDer er da SÅ meget nogle til i morgen!! Og så prøver vi en anden slags frosting...
SvarSletAnne: I know - men jeg var bare NØDT til at lave kager nu hvor der kom gæster; alt andet ville jo være uhøfligt! Heldigvis for mig er det en fantastisk slankekur at amme og der er uhyggeligt lang tid til jeg skal skrue mig ned i en grøn pyjamas igen! :)
SvarSletMums - det er altså imponerende, hvad du ikke kan bage! :-) Go' weekend i barselsland
SvarSletTak Mette! Det er nu ikke så svært og det der buttercream frosting kan virkelig anbefales; det er SÅ godt på den syndige måde. God weekend til dig også!
SvarSlet