søndag den 27. november 2011

R.I.P. barnevognskæde

Nogen har stjålet min barnevognskæde! Og her er der ikke tale om, at der er nogen, der har lavet en helt magen til (hvilket selvfølgelig ville være helt fint, alle opskrifter er jo i "Hæklede Dyr"). 

Nej, der er tale om, at nogen har hægtet den af barnevognen og snuppet den i toget, da jeg vendte ryggen til for at hente barnet og komme ham ned i barnevognen.

Det er kraftstejlme strengt og jeg er godt nok sur!

Så hvis du ser en barnevogn med denne kæde i, så stjæl den tilbage. Jeg giver findeløn. 
Den kan kendes på den skæve elefant med de store ører.

8 kommentarer:

 1. Nej! Din fine barnevognskæde med den førstehæklede elefant, du viste mig på Højbro Plads, kort før du fødte? Det er godt nok grovere end groft!

  SvarSlet
 2. Lige præcis den. Som jeg hæklede mens jeg glædede mig til, at vores lille baby skulle ligge og kigge på dyrene. Det er simpelthen så usselt.

  SvarSlet
 3. Nej nej nej, det er sgu da for meget!!! Men tillykke med at du laver så lækre ting at andre gider stjæle det..... Hvis det kan hjælpe..... Not!. God 1. advent til dig!

  SvarSlet
 4. Nej hvor er det strengt! Siger du at nogen har stjålet den i toget?? Altså mens du stod i nærheden/ved siden af??
  Jeg er målløs. Og temmelig forarget!
  Kan godt forstå hvis du er rasende..

  SvarSlet
 5. I toget. I løbet af de cirka 30 sekunder det tog mig at gå fra barnevognen, ned til sædet, samle barnet op og gå tilbage til barnevognen. Det er simpelthen så frækt gjort.

  Jeg er RØDGLØDENDE og ret ked af det - jeg lavede den til min lille søn mens jeg var gravid og glædede mig til at han skulle ligge og kigge på den. Og så er dyrene det første, jeg nogensinde har hæklet.

  SvarSlet
 6. WHAT...Ej hvor lavt kan man synke!!! Øv hvor er jeg ked af det på dine vegne...jeg holder helt sikkert øjnene åbne og hapser den hvis jeg ser den!!!...åh jeg får helt ondt i maven over sådan noget, det er bare ikke fair....

  SvarSlet
 7. Jeg fatter heller ikke, hvordan man kan få sig selv til at sætte en stjålen barnevognskæde på vognen og trille afsted med junior. Gode værdier, man får lært ungen på den måde...

  SvarSlet
 8. Et lille surt opstød fra en ny læser. Men EJ! Hvor er folk bare uforskammede, irriterende, dumme og alt muligt andet! Hvad sker der altså.. FY!

  SvarSlet

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...