søndag den 28. august 2011

Lemon merengue cupcakes...

I sidste uge havde jeg en veninde på besøg, så der skulle der naturligvis kage på bordet (enhver undskyldning gælder!).

Valget faldt på citron cupcakes med marengsfrosting og lemon curd. Jeg har hapset opskriften fra Himmelske kager som i det hele taget har en masse gode opskrifter og DIY.De smagte MEGA godt! Altså: citronkage, lemon curd og ubagt marengs - what's not to like??

Dagen efter fandt jeg på at flambere frostingen, som ikke var helt så skarp efter en nat i køleskabet (gad vidst, om man skulle piske den igen?). Det er jo ca marengsmasse, så i udgangspunktet burde kunne lade sig gøre. Det kunne det også i praksis, da jeg fik gravet crème brulée brænderen frem (den bliver i øvrigt brugt alt for sjældent) og det så da meget fint ud. Og med en god kop latte til var det en fremragende morgenmad - manden var ikke hjemme, så når katten er ude osv...

Det siges, at cake pops er det nye sort indenfor krea-kager, men jeg er dels ret ny ud i kagepyntning, så jeg er ikke blevet træt af hverken fondant eller cup cakes endnu. Og så er jeg ikke så vild med trøfler.

Jeg er ved at lave en forklaring og billeder af det babytæppe jeg har lavet; det følger en af de nærmeste dage.


2 kommentarer:

  1. Du kan jo lave cake pops af left over (hvis det ellers eksisterer...) og jeg har set fine billeder af cake pops der ligner små elge.
    De er bare så søde. Hornene er lavet af små pretzels.

    SvarSlet
  2. Kagerester? Hvad er det?

    Men kan du ikke sende et link til elgene, det lyder ret fint!

    SvarSlet

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...