lørdag den 10. september 2011

Hæklede dyr

Juhu! Det er lykkedes mig at hækle et dyr, se selv:


Og ja, den er skæv og ørerne er på mystisk vis blevet meget kantede og benene er ikke lige lange. Og ørerne er blevet MEGET store i forhold til hovedet .
Men jeg synes selv, at den er SÅ nuttet. Og taget i betragtning af, at det er det første, jeg nogensinde har hæklet, så er jeg faktisk morderligt stolt over resultatet. :)

Nu skal jeg bare hækle tre dyr mere, så er der til en barnevognskæde. Elefanten stammer fra Maja Hansens bog "Hæklede Dyr" fra Klematis. Jeg har købt den for 100 kr på saxo.dk, så det er overkommeligt.

Og så er den altså fyldt med nuttede dyr.

Hun skriver dog, at man skal starte med "en magisk ring" og det kunne jeg overhovedet ikke finde ud af, så jeg lavede en gang luftmasker og hæklede den sidste og den første sammen så det dannede en ring (tak til Farmorfabrikken for dét råd!).

Jeg har strikket en del i årenes løb, men jeg har aldrig kastet mig over at hækle før, så jeg er ret langsom til det og ikke helt skarp i det endnu, men det virker relativt nemt, også i forhold til at strikke. Jeg glæder mig i hvert fald til at vise jer, hvordan det kommer til at gå med de næste dyr!

Ellers har dagen budt på burgere på Cock's & Cows, kaffe og en MASSE snak med en veninde - SÅ hyggeligt og dejligt at komme ud!

Selvom jeg nok synes folk stirrer en del på min højgravide mave. Og kommer med utilslørede udbrud: I går, foran Magasin var der en umiskendeligt amerikansk (krydstogt?) turist, som pegede lige på min mave og udbrød til manden: "Oh, my gosh, would you look at that!" hvorefter de gik videre. Som om jeg var den ikke så lille havfrue.
Og i dag, da jeg skulle til at cykle hjem fra Gammel Strand var der tre gutter ved et bord, som heller ikke holdt sig tilbage for at stirre og den ene sagde til mig: "Der har du godt nok været heldig". Med hvad? Ikke at eksplodere?
Og som sædvanlig kommer jeg først i tanker om det vakse svar flere timer efter...

4 kommentarer:

 1. WOW - hvor er du go', Astrid! Det synes jeg fame er sejt, at du har hæklet et dyr, som dit første projekt. Mit første projekt var knap så udfordrende.

  Og så vidt jeg husker, så bar du baby usædvanligt flot. Det ville jeg i hvert fald have sagt, hvis det var mig, der mødte dig på gaden.

  Go' søndag. Kh, M

  SvarSlet
 2. Det er den sødeste elefant jeg har set meget længe! Og den passer bare lige til en babykæde.
  Jeg har fundet et link der måske nemmere kan forklare hvordan en magisk ring laves ud i hækling.http://www.garnstudio.com/lang/dk/video.php?id=98

  Knus Mette

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. @ Farmorfabrikken: Tak! :) Også for det med maven - jeg synes heller ikke, den er så provokerende stor...

  @ Mette: Tak for det - det ser noget mere forståeligt ud end det i bogen. Det prøver jeg til næste dyr.

  God søndag!

  SvarSlet

Tak for din kommentar, loves it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...